Aylık kontrol Mayıs

www.tips-fb.com

En son mart ayında gitmişiz doktora derken bu ara ihmal etmişiz küçük adamı.Neyse bu c.tesi kalktık gittik hastaneye Nazan teyzede özlemiş bizi :)))
Sabah giderken 1 tam poğaçayı yedi bizimki birazda meyve suyu her şey güzel geldi sıramız girdik içeri
Boy: 85 cm
Kilo :11500 :(((
Maalesef kilo alamamışız onun dışında kontrolümüz güzel geçti Birde kansızlık ile ilgili sıkıntımız vardı onun tahlilini de yaptırdık Salı günü alacaz sonucunu inşallah sıkıntı olmaz aminnn
Aaa bu arada hastanede mert ve ailesi ile karşılaştık sizin karşılaşmanız hakikaten çok şirin idi ikiniz birden kafanızı sağa sola sallamaya ve tükürmeye başladınız.Ve bizi gülme krizine soktunuz "dedik eylem hanım bunları mı öğretiyor" sonra vedalaştık tam en son giderken tekrar karşılaştık bu sefer daha sakin davrandınız o sırada da Eylem hanım aradı.Ve ben çok mutlu oldum.


Seni Seven Annen

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben asla öğrencilerime kötü olan davranışları öğretmem..... onlar birbirlerini çok seviyorr ve bi o kadarda birbirlerine zarar veriyorlar.. :) hepsini çok seviyorummmmm canım öğrencilerim... EYLEM ÖĞRETMEN

behlül efe EYÜPOĞLU dedi ki...

onların birebir de anlaşma şekli bu ve oldukça doğal tabiki siz ona istesenizde öğretemezsiniz çünkü bu veletler çöğrettiğiniz şeylerin aksine hayır dediklerinizi daha çabuk öğreniyorlar. Eylemcimmm ...:)))